Ta strona używa ciasteczek. Przez naciśnięcie AKCEPTUJĘ lub przeglądanie strony bez zamykania tego komunikatu, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Eureka Finanse Sp. z o.o. do celów marketingowych.

  
Jesteśmy na Google+
Google+

Polityka prywatności / RODO


 

Podczas przeglądania tej strony pewne anonimowe dane o odwiedzających są przechowywane przez system statystyk (tj. godzina wejścia, czas spędzony na stronie, rodzaj przeglądarki i systemu operacyjnego), strona wykorzystuje także tzw. ciasteczka (cookies), czyli krótkie informacje, które są przechowywane na komputerze użytkownika i wykorzystywane w celu optymalizacji wyświetlania treści. 

Zgodnie z art. 13 ust 1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO) informujemy, iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest EUREKA-FINANSE Sp.  z o.o. z siedzibą 70-372 Szczecin, Al. Bohaterów  Warszawy 21, KRS 0000018308, NIP 852-23-05-464.
  2. Dane osobowe udostępnione Administratorowi przetwarzane będą na podstawie Pani/Pana zgody w celu realizacji przedmiotu niniejszej umowy.
  3. Podanie ww. danych jest dobrowolne, jednakże konieczne do realizacji celu, dla jakiego zostały zebrane wynikają z zawartej umowy.
  4. Ww. dane osobowe Pani/Pana nie będą przekazywane poza terytorium Polski/Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego/organizacji międzynarodowej.
  5. Ww. dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom zewnętrznym z wyjątkiem przypadków przewidzianych przepisami prawa oraz podmiotów współpracujących świadczących usługi na rzecz EUREKA-FINANSE Sp.  z o.o.
  6. Ww. dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji ww. celów oraz obowiązków archiwalnych i statystycznych Administratora, jak również dla udokumentowania działalności objętej wzajemną umową, a w przypadku udostępnienia danych w celu wysyłania newslettera – do czasu wycofania zgody.
  7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  8. Gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie ww. danych osobowych przez Administratora narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r., ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

 

KONTAKT
kreska

Zdajemy sobie sprawę z tego jak ważną rolę w procesie decyzyjnym odgrywa rozmowa , dlatego (jeśli zastanawiają się Państwo nad skorzystaniem z naszych usług) zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami.

Chętnie odpowiemy na Państwa pytania i rozwiejemy wszelkie wątpliwości.
Nasze biura czynne są od poniedziałku do piątku w godzinach 8.30-16.30.

Zachęcamy do korzystania z usług firmy windykacyjnej Eureka-Finanse sp. z.o.o.!

 

 

SZCZECIN Eureka - Finanse Sp. z.o.o
ul. Boh.Warszawy 21
70-372 Szczecin

(91) 812 78 89
sekretariat@eurekafinanse.pl
LESZNO Oddział w Lesznie
ul. Leszczyńskich 48/1
64-100 Leszno


+48 606 629 625
INNE DANE NIP: 852-23-05-464
REGON: 812007290
Infolinia: +48 801 000 745
dzial obsługi klienta
DZIAŁ MARKETINGU I OBSŁUGI KLIENTA
kreska

Bartosz Styziński / SZCZECIN

(91) 434 42 39
+48 608 088 333
bartosz.styzinski@eurekafinanse.pl

Jakub Rogalka / LESZNO

(65) 527 04 42
+ 48 606 629 625
jakub.rogalka@eurekafinanse.pl
DZIAŁ OBSŁUGI PRAWNEJ
DZIAŁ OBSŁUGI PRAWNEJ
kreska

Agnieszka Zawadzka / SZCZECIN

(91)488 49 89
+ 48 600 260 105
agnieszka.zawadzka@eurekafinanse.pl

Robert Lubiński / SZCZECIN

+ 48 601 727 375
robert.lubinski@eurekafinanse.pl
palec
DZIAŁ LIKWIDACJI SZKÓD
kreska

Dariusz Ożóg / SZCZECIN

(91) 434 42 39
+48 608 088 555
dariusz.ozog@eurekafinanse.pl

BIURO / SZCZECIN

ul. Boh.Warszawy 21
70-372 Szczecin

(91) 812 78 89
sekretariat@eurekafinanse.pl
 
back
DO GÓRY

Copyright © 2020 Eureka - Finanse Sp. z o.o.